lördag 3 mars 2012

Nya barnkläder

Vi var idag till Skanssin hela familjen för att handla diverse födisgåvor och tittade in i en barnklädsaffär som öppnat idag. Hade inte tänkt köpa nåt åt O men kunde inte motstå den söta franska flickkläderna de sålde. Märket är alltså Du Pareil Au Même, om det säger nån något, och de hade kläder ända upp till storlek 150, tror jag.

Tycker det nuförtiden är svårt att hitta kläder till O som inte är för teiniga för de ser ofta lite billiga ut med spetsar och kortkort. Men de här var precis i den stilen jag tycker att små flickor ska klä sej. Blev till och med så inspieraread att jag fotade nyförvärven för att lägga upp dem i bloggen. Det om nåt säger väl hur glad jag är över kläderna, har ju inte precis varit aktiv här denna vinter.


Den här tunikan med matchande t-shirt är till vardags och skolan. Tyvärr hittade jag inte leggins som skulle passat till. Däremot fanns det en massa granna jeans som nog skulle passat, men jag nämndes inte lägga ut såå mycket pengar.Den här klänningen tyckte jag skulle vara alldeles underbar på skolavslutningen eller en sommarfest. Det tyckte tydligen O:s pappa också för han betalade den.


Tänkte glömma skriva att kläderna inte var speciellt dyra, utan i en prisklass som passa de flesta plånböcker. Så vi kommer definitivt att göra ett nytt besök och då också titta på pojkavdelningen.

Nu väntar vi bara på sommaren!

2 kommentarer:

  1. vilka fina kläder du hittat! Den butiken måste jag oxå kika in till!
    Å vad skoj om du fortsätter blogga, har saknat dig ;)

    SvaraRadera
  2. Tack Juanita, du är säkert min trognaste läsare. Måste nästan fortsätta skriva för din skull:)

    SvaraRadera