måndag 16 maj 2011

Smycken

Jag kommer lindrigt sagt i släptåg då det gäller att rappotera om de senaste händelserna, för jag kommer först nu men bilder på min finfina morsdagsgåva. Kommer väl om en vecka att hurra för Finska Lejonens otroliga spel:)


Fick till morsdag Miss Dee's vackraste halsband och armband, precis vad jag ville ha och jag blev jätte glad även om jag själv hade ett finger med i spelet:)


Vi var hela familjen på morsdags pic nic kryssning med barnens fammu och faffa, samt kusinerna. Jag är inte sådär superförtjust i Sverigebåtarna, men vi hade en riktigt trevlig dag. Barnen lekte av hjärtans lust hela dagen och tiden blev inte lång en gång. Och jätte duktiga var de för det blev inte bråk en gång!

Och för att inte tala om det stora utbud smycken de har i VikingLine's tax free!


Idag fick jag hem på posten ett Humanity smycke. Har länge beundrat dem men inte nänts köpa ett, så då de sålde dem på Campadre slog jag slag i saken.


Då det till på köpet råkade finnas i precis den färg jag ville ha, behövde jag inte fundera länge. Nu måste jag emellertid fundera på vilka smycken jag ska sätta på mej till jobbet i morgon, då jag plötsligt har så många att välja mellan. Men det är ju ett trevligt dilemma.


Nu ska jag fortsätta titta på TV och Lejonen som firar i Helsingfors! Hipp hipp hurraa!

2 kommentarer:

  1. Ååååh vad snygga! har själv gått och trånat efter humanity armband..de är så fina....
    men det är även din morsdagsgåva!!! Skall själv över i helgen med viking i helgen och speciellt viking har bra utbud på vackra tuffa smycken.

    SvaraRadera
  2. Tack Petra:) Undrar vad humanityna kostar i Sverige? Hoppas du hittar nåt riktigt kiva!

    SvaraRadera