onsdag 26 oktober 2011

Höstlovet

Hälsningar från Stockholm, vi har precis spenderat två underbara höstdagar där. Solen sken genom gula lövkronor och luften var frisk, ja precis så poetisk kände jag mej då vi strövade omkring i den stora metropolen. Barnen hade såå väntat på vår resa, räknade nätterna och ville varje kväll att vi skulle prata om resan innan de gick och lade sej. Vad ska vi packa, var ska vi sova, vad ska vi göra, var ska vi äta osv., osv. De tänkte inte kunna hålla sej i byxorna. När vi väl var där besökte vi Junibacken och Akvariet. Junibacken var bra så här års för vi behövde inte köa en gång. Akvariet blev jag mindre imponerad av, det var ju inte så stort så vi hade tagit oss förbi alla fiskar på mindre än en timme.


Lite shopping hann vi med, rekvisita till Olivias kalas, nåt smått i klädväg åt barnen och lite julpynt åt mej. Kan kännas lite tidigt för sånt men jag kunde inte hålla mej.


De här små tomtenissarna köpte jag för att ha ute i lyktan. Behöver inte vara rädd att de ska fatta eld då de är av keramik.


Den här JUL adventsljusstaken har jag trånat efter flera år, och nu hittade jag den till överkomligt pris på Åhlens.


Trots att vi endast var i Stockholm hade vi bilen med, och orsaken till det ser ni här. Ramlösa! Vi hade bilen med för att kunna hamstra Ramlösa. Kalla oss galna, håller med om att vi är det :) men nu kan vi i alla fall släcka törsten med Ramlösa resten av året.

3 kommentarer:

  1. Var kan man hitta sådana där ballerinor?

    SvaraRadera
  2. Hittade ballernan på Åhléns, bland med julgranspynten. Skärholmens Åhléns för att vara exakt.

    SvaraRadera
  3. Tack för svar! Då kanske den inte går att få tag på i Finland men jag får försöka via kontakter

    SvaraRadera