onsdag 27 april 2011

Styled by Rachel Zoe

Hej, Lindex har en ny collection "Styled by Rachel Zoe", tycker det är otroligt att en stylist kan bli en sån kändis. Samtidigt tycker jag det är inspirerande att man kan gå så långt som hon gjort, om man gör nåt man brinner för. De ger även andra mod att pröva på nåt nytt och förverkliga sin drömmar. Den här trailern är annars ganska stilig.Här har jag valt ut några smakprov, somrigt och romantiskt.

Lindex Shop Online - Mekko
Lindex Shop Online - Huivi
Lindex Shop Online - Mekko
Det är trendigt med blommor och rosmotiv igen, så vilken tur jag har då mamma sparat några av mina blomdresser från det ljuva 90-talet. Behöver alltså inte sätta pengar på en blommig klänning som man endast använder en sommar. Om det råkade vara så att man är beroende and modetrender...

Lindex Shop Online - Shortsit
Men de här byxorna är rätt tuffa, dem kunde jag tänka mej investera i.

Lindex Shop Online - Housut
Lindex' Online Shopping är otroligt långsamt så ha tålamod och ni vill ta er en titt...
Lindex Shop Online - Pusero
Ha en bra dag!

3 kommentarer:

  1. Jag gillar Rachel Zoe, följde med den första säsongen som kom på TV. Helt otrolig kvinna som kommit så långt. Kläderna på Lindes är verkligen fina, tyvärr är jag för stor för dom.

    SvaraRadera
  2. Gillar! Har skaffat en scarf men det kanske blir mera ;)

    SvaraRadera
  3. Jo, scarfen funderade jag också på om jag borde försöka få tag på. Och scarfar passar ju alla, oberoende storlek:) Lindex barnkläder har jag också alltid tyckt om, om man inte hittar nåt i sin egen storlek finns det alltid nåt sött åt de små.

    SvaraRadera