torsdag 28 april 2011

Tröjan


Blev inspirerad att fortsätta kring ämnet kläder efter mitt förra inlägg. Någon kommer kanske ihåg att jag för en tid sedan kände frustration över det stora utbud på underbara tröjor det finns. Jag har alltid varit svag för stickat, allt som är mjukt och varmt tycker jag om. Hör också till typen som vill att kläder inte endast ser bra ut, utan de ska också vara bekväma och praktiska. Nåväl, den här gången blev det inget stickat utan jag beslöt jag mej för nånting virkat till omväxling.


Odd Molly Grandmas Coat.


Jag föreställer mej själv iklädd Grandma Coaten då jag sena sommarkvällar går och vattnar och pysslar i min köksträdgård, (läs det här med en nypa ironi!). Och hur väl skulle då inte Hunters stövlar i samma nyans passa till.


De här stövlarna fantiserar jag dock endast om, inget som finns på min köplista. Har för övrigt IPU veckor (Inga Pengar Ut, vet inte om det är ett uttryck som användas av andra än mina familjemedlemmar?) på gång, har blivit lite väl mycket handlande den senaste tiden... Men undrar om moröterna ändå skulle växa lite bättre om jag satsade på min utrustning?

*****


Men snart är det Valborg, så jag önskar redan nu alla läsare en riktigt bubblig och fin Vapp!

3 kommentarer:

 1. Har provat samma tröja som jeansblå men beslöt mig för IPU ;) , som för övrigt är ett bra uttryck men som jag inte hört tidigare! Glada vappen!

  SvaraRadera
 2. Jo jag borde nog också lämnat den tillbaka, men gjort är gjort. Och nu är jag verkligen sträng med mej själv, får absolut inte köpa nånting!

  SvaraRadera
 3. Jättefin!!! Förstår att du inte "nändes" lämna tillbaka den, är nog jättefin på dig! Har inte heller hört IPU-uttrycket tidigare men tror vi ska ta det i bruk... O här gäller nog samma för mig just nu...

  Glad vapp!

  SvaraRadera