onsdag 8 december 2010

Julkort

Tog i veckoslutet foton på barnen för årets julkort. Fantiserade såklart om ett foto där barnen sitter med håren kammade, raka i ryggen och leende tittar in i kameran, you which...


Att ta foton på barnen är inte så lätt, i alla fall inte för en mamma som barnen inte vill lyda. Pappa hjälper till med att försöka få barnen att skratta vilket resulterar i att O och L tittade åt alla håll förutom in i kameran. Kaos, fattas bara att hunden skulle stå bredvid och skälla.


Men så här blev bilderna alltså, verklighetstrogna med barnen i aktion, inte en sekund stilla.

6 kommentarer:

 1. Så typiskt att de inte vill sitta stilla, le och se rakt in i kameran då man själv vill det :) Samma problem hos oss... Men som du säger: de är ju inte stilla normalt heller så varför visa nåt sånt på ett julkort då heller? Tycker ni fick många söta foton!

  SvaraRadera
 2. ... huokaus. mä YRITIN kuvata tänään ja isommat lapset saa lahjottua mutta se kuopus... ei tullu mitään, voi olla että meiltä lähtee tiimarin kortiti tänä vuonna... ARGH!! arvaa kiukuttaako!!! O:n neulemekko on ihana!!!!

  SvaraRadera
 3. Ja det är ju just så där som det är :)

  SvaraRadera
 4. Det är bäst med naturtrugna barn 'in action'! Varför behöver det ens vara ett foto med uppstylltad känsla - det har ju dessutom alla andra också. Sätt dem ut i snön och bygga något och fota hela tiden... ;)

  SvaraRadera
 5. Apropå julkort...
  Då måste du kolla in Postens kampanjsida i år, http://www.levandejulkort.se/

  Skitsnygg sida där du får välja mellan 4 kameror och andra inställningar och plåtar av levande renar LIVE!

  Jag fick till en med fet solnedgång igår!
  /H

  SvaraRadera
 6. Tack ska ni ha! Tyckte det var rent komiskt när jag tittade igenom fotona, för som sagt, varför ska det vara så uppstyltat, det är ju så här det är, glada och busiga:)
  Hubbe, försökte kolla Svenska postens julkort, men servicen var "stängd", kollar på nytt imorgon. Ni i Sverige är ett steg före finländarna då det gäller webben, såg mysigt ut!

  SvaraRadera