måndag 6 december 2010

Jul i stallet


Olivia har hela hösten varit med i en ponnyklubb. Klubben körde igång i höstas och var succée från början. Olivia hade redan tidigare ridit en del så först var jag lite rädd att fröken skulle bli besviken då de inte bara skulle rida i klubben. Men det verkade hon inte bry sej så stort om, utan det viktigaste har varit att få vara i stallet och ha roligt med ett gäng kompisar. Ridläraren är guld värd för hon har hittat på såå mycket fint program för flickorna. De pysslar, de läser, sköter om hästarna, om redskapen, och lär sej hur man ska handskas med hästar och uppföra sej i stallet. En gång då jag lämnade O i stallet stod alla flickor med varsin grep i handen och skulle börja måka hästbajs. De var bara såå söta:)


I söndags hade ponnyklubben julfest. Flickorna uppträdde med käpphästar de pysslat i klubben, syskon fick rida ponnyn och mammor och pappor bjöds på glögg och lussekatter.


Det här är Matilda som är utstyrd till Lucia. Den andra ponnyn var tomte! Kvällen var jätte lyckad!

Lillebror får också vara med på ett hörn.Tack än en gång till L och C som lagt ner en massa tid på ponyklubben och julfesten. Det är så roligt att det finns såna som tar sej tid att ordna mysigt program i vintermörkret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar