torsdag 10 mars 2011

Semesterplanering

Hej, som jag skrivit redan tigigare är jag sååå urled på vintern och väntar såå på sommaren. I alla fall minst lika mycket som alla andra:) För att lätta på trycket började vi redan fundera på vad vi ska göra i sommar. Först tyckte jag det var lite onödigt tidigt att kolla in semesterresor medan vi var på vintersemester. Men kunde inte hålla mej så vi började planera sommaren redan för en tid sedan. Och hur tur var inte det för det visade sej att sommarbokningarna redan är i full gång!


Nu har vi hyrt en styga på Gotland för en hel vecka i juli. Ser såå fram emot det för tror att Gotland är helt otroligt vackert och mysigt.I Sverige är de så duktiga på att inreda kafén och restauranger. Bara att gå och äta på en hemtrevlig krog är en upplevelse. Okej, kanske inte så mycket för barnen men mej och P i alla fall.

Måste medge att de nog ser jätte mysigt ut på vintern också, därför tog jag med en vinerbild.Bilderna har jag lånat från Gotland Turistförening där ni också hittar mer bilder.


På samma gång ska jag göra lite reklam för en utlottning som ordnas av Juanitas Hjärtan. Titta in i hennes mysiga blogg och delta i utlottningen. Juanita är väldigt duktig på att handarbeta, så jag är helt säker på att det är nåt fint man kan vinna!


Och med dessa underbara bilder önskar jag alla ett underbart veckoslut, vädret till trots...

2 kommentarer:

  1. Voi ei, ihanaaaaaa!!!!! Mä katsoin jo puolesta kuvasta että onko Gotlannista.. Siellä on TÄYDELLISTÄ!! NIIIIIIN Ihanaa!! Loistovalinta!! Meidänkin pitää tehdä jotain kesälomareissun eteen...

    ps. kaipaan lenkkiseuraa mutta olen deletoinut numerosi - kuten monta muutakin, viestitätkö numerosi uudelleen...:) tack!

    SvaraRadera
  2. Toivottavasti olet oikeassa, mutta luulen kyllä myös että Gotlanti on aivan ihana paikka. Laitan viestin tulemaan heti!

    SvaraRadera