måndag 24 maj 2010

Skofynd!

Jag är mästare på shopping, hittar alltid nåt att köpa! Och det här är en egenskap jag egentligen inte är så glad över. I veckoslutet åkte vi hela familjen in till Myllyn för att handla sommarkläder åt barnen, huvudsakligen åt Olivia. Egentligen borde jag ha stannat hemma och vilat för jag har vartit sjuk, men jag kunde ju bara inte släppa P ensam men barnen och shoppa, måste ju övervaka uppköpen. Och dessutom kan jag ju inte missa en chans att hitta nåt åt mej själv! Visserligen handlade jag/vi kläder åt barnen, och då vi var klara med dem ville P sticka sej in till Bianco efter ett par skor.

Bianco i Myllyn har slutförsäljning eftersom deras hyresavtal går ut. Tydligen hade rean precis börjat för det fanns ännu skor i min storlek, och dessutom till hisnande rabatter!! Hittade ett par häftiga festskor med nitar till minus 60% som jag föll pladask för. Man kan ju aldrig veta vad för fetser vi ännu blir bjudna till i sommar!Då jag såg mej om märkte jag att alla stövlar var minus 70%. Alltså MINUS 70%! Jag hade lite brådis eftersom hela gänget stod och väntade på mej så jag tog hastigt ett par bruna stövlar från hyllan och de passade precis. Kändes lite galet att köpa vinterstövlar den här tiden på året, men får man ett par 120 euros stövlar för 37 euro spelar inte årstiden någon roll!


Ibland har man bara tur! Gömde undan dem i klädskåpet så får bara hoppas jag kommer ihåg att plocka fram dem i höst!


I Bianco hittade jag också den hallonröda scarfen. Har en tid hållit utkik efter en hallonröd scarf, eller liknande, med bollar längsmed kanten, och nu hittade jag precis vad jag sökt. Den kommer att vara fräch till vit t-shirt i sommar.


Ungefär såhär kommer den att se ut på.

4 kommentarer:

 1. WOW mitä kenkiä!!! Hienot löydöt!

  SvaraRadera
 2. No sanos muuta! Tänään pohdin töissä että pitäisikö piipahtaa Myllyyn vielä uudestaan, ja tutkia valikoimaa oikein kunnolla koska ne oli niin mielettömän edulliset. Mutta hillitsin itseäi koska ostinhan minä jo kahdet..

  SvaraRadera
 3. Vilka stövlar alltså!!

  SvaraRadera
 4. Vilka fynd! Såna gånger bara måste man ju köpa :)

  SvaraRadera