söndag 13 februari 2011

Ut på isen


Jag var ju tvungen att följa mitt eget råd om att njuta med familjen ute i det vackra vintervädret i veckoslutet. Så trots att det var s**t kallt paltade vi på oss och for på utfärd till en holme utanför vår strand.


Att gå över isen där vinden kom åt var det riktigt kallt, men där vi satt i lä i solen och drack varm kakao hade vi det skönt.Tidigare vintrar har en av våra grannar byggt en slängkälke så vi hoppades på att få ha lite roligt med den, men tyvärr fanns den inte i år. Antagligen har deras egna barn blivit så stora så det inte är lönt att göra en kälke längre.Just nu visar termometern -18 c, huu, skulle inte behöva vara riktigt såå kallt för i den här kylan vågar jag mej varken ut i skidspåret eller på länk.

4 kommentarer:

 1. Voi kun äyttää kivalta!!! Meillä lapet kyselee jatkuvasti, koska mennään jäälle?! Oliko napakelkka paikoillaan?

  SvaraRadera
 2. det har varit kvalitetstid för hela slanten! läste just ditt föregående inlägg och kan bara konstatera att du har så rätt....man borde i högre grad ta vara på allt gott man har!

  SvaraRadera
 3. Ei ollut napakelkkaa:( Eikä mitään muutakaan, kukaan ei edes ollut käynyt jäällä hiihtämässä. Olin ajattelin että voisimme mennä O:n kanssa myös hiihtämään.
  Jo Lousise och en sak man ofta glömmer är att också uppskatta tråkigt arbete hemma, tänk vad tur man har som själv kan handla, stryka kläder, torka upp hundbajs...:) Bli lite mycket betonat det där med kvalitetstid ibland.

  SvaraRadera
 4. Ser härligt ut! och vilken tur att det inte var så kallt i veckoslutet som det är nu, brr...

  SvaraRadera