söndag 7 mars 2010

Ännu en härlig vinterdag!

Vi har fått njuta av ett alldeles underbart veckoslut igen. Vädret kunde bara inte varit bättre! Vår Olivia fick ett par avlagda, men riktiga, skidor av småkusinen förra veckoslutet, och vi har redan två gånger varit till skidspåret och skida. Helt annat än att kämpa på med "baby" skidor på gården.Vi hade matsäck med, och i ärlighetens namn tror jag matsäcken hon själv var med om att packa (och försäkrade sej om att också kexen blev nedpackade) var det viktigaste med skidturen. Men lite skidande blev det i alla fall.Skidspåren i Finby i Pargas är i jätte fint skick och mitt på golfbanan har de dragit upp spår för såna som inte tycker om backar eller för barn. För barn fanns det dessutom ett en km långt djurspår där djur i träfigurer var utsatta längs med spåret. En kattlabyrint var Olivia fashinerad av och där skidade vi runt några varv och tänkte krocka med varann. På söndagen var jag igen i skidspåret men denna gång fick jag njuta ensam av solen, skogen och snön. Och av att få upp pulsen ordentligt!


3 kommentarer:

  1. härliga bilder! Ja, vädret var underbart i helgen! Och att tillbringa dagarna ute var ju ett absolut måste :)

    SvaraRadera
  2. Voi mistä ihanasta ilmasta olette päässeet täälläkin nauttimaan!!! Ja kivoja kuvia!!! Ihana myös toi blogin pääkuva:)!!!

    SvaraRadera
  3. Meillä aivan ihana ilma viime viikonloppuna! Lauantaina 20.3. klo 11.00 samassa paikassa on SkiRowlit 4- jotain, vuotiaille. Luulen että kannattaa osallistua. Och samma på svenska:)

    SvaraRadera