måndag 15 mars 2010

Tildas hus

Nu ska jag börja sy! Vi har beställt ett nytt hyllsystem till vårt vindfång och till den behöver jag lite rekvisita. Fick redan ifjol till julklapp boken Tildas Hus, men hittills har jag endast beundrat allt underbart kan kan göra utan att ändå själv få nåt till stånd.


Nå nu ska det bli andra bullar av. Hyllan är ur Askos Hamptons serie, i vitt trä och består av en hylldel med lådor, som man kan sitta på då man klär på sej skorna. En hylla upptill för vackra lådor och korgar, och en rad krokar att hänga kläder på. Visst får man också hänga kläder på hyllan men det viktigaste är att den ser fin ut, och då behövs det ju nåt vackert att hänga på den.


Vad jag har i tankarna är den läckra tygkassen med en stor ros. Jag har redan inhandlat handtag och tyg. Den största utmaningen kommer nu att vara valet av tyg. Rutigt, rosa eller rosa med vita prickar?! Men jag tror jag gör två versioner och väljer den som bäst passar på hyllan. Och så kan det vara bra att vara beredd på att Olivia vill använda ena väskan till sina mammalekar:)


5 kommentarer:

 1. Ihanan näköinen kirja! Ja toi pilkkukangas on täydellistä!! Mistä löysit sitä?!

  Hienoja kuvia! Alat olla sinut uuden kameran kanssa?!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga tyger! Det blir säkert fina väskor!

  Boken verkar härlig, har själv spanat på den en tid men inte fått den handlad... Lycka till med syendet! Blir intressant att se vilka tyger du valde och hur det blev!

  SvaraRadera
 3. Kul att du tittade in, Camilla! Härligt hus ni har! Länkning är givetvis okej;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det prickiga tyget är från Sinooperi, Tilda serien. Men de andra är köpta i vår lilla lokala tygaffär. Boken är verkligen härlig Juanita!

  SvaraRadera
 5. Tanja, en voi sanoa että olen vielä sinut kameran kanssa, mutta kävin eilen sitä intro kurssia, joten enköhän minä pikku hiljaa...:)

  SvaraRadera