onsdag 3 mars 2010

Lingon&Blåbär

Jag var på ett Lingon&Blåbär party i veckan! Trodde faktiskt att L&B slutat med sin verksamhet i Finland så blev lite förvånad över inbjudan. Och eftersom jag blev lite nyfiken på hur L&B's kollektion ser ut nuförtiden, bestämde jag mej för att gå på partyt. Det är alltså flera år sen jag senast varit på Lingon&Blåbär så jag tänkte att deras kollektion säkert ändrat en hel del. Dessutom tror jag de utsatts för ganska hård konkurrens i.o.m. Me&I och tvingats uppdatera sin stil. Ja som ni kanske kan läsa mellan raderna har jag aldrig varit en L&B fan, tycker faktiskt deras kläder är aningen tråkiga.

Men till veckans party! Full av förväntan kom jag till värdinnans hem, men till min lilla besvikelse märkte jag att på de senaste fyra åren har kläderna egentligen inte ändrat alls. Samma halvpolo i rött, (en röd färg som går lite mot terrakotta och jag inte tycker är så värst kiva) blått och svart, collegebyxor med 90-tals skärning och klänningar med blommor i blå nyanser. Nå så illa var det inte och eftersom jag är en supershoppare hittade jag såklart nångting att köpa. Men kunde ändå hålla mej och beställde endast en sommarklänning åt Olivia. Lilla Linus fick tyvärr ingenting eftersom jag inte hittade nåt bland pojkurvalet jag var redo att betala fullt pris för.I den här turkosa klänningen ska alltså Olivia vara fin i sommar. Kombinerad med vita vad-långa leggins blir det jätte fräsht.


Den turkosa t-shirten med skalbaggar och spindlar på skulle jag möjligtvis kunnat tänka mej på Linus, men ändå inte...

Den vita t-shirten med en liten guld krona broderad på bröstet var jag också frestad att beställa, den var mycket finare i verkligheten än här på bilden. Men väntar till ett senare tillfälle, jag lovade nämligen vara värdinna för ett party senare i vår, så då har jag möjlighet att utöka vårt Lingon&Blåbär urval i kläsdkåpen.

2 kommentarer:

  1. Vad skoj att du har börjat blogga! Intressanta inlägg och fina bilder! Härligt! Kommer nog att kika in här titt som tätt :)

    SvaraRadera
  2. Tack Juanita, och välkommen åter:)

    SvaraRadera